Ok√©, je hebt besloten dat je mee gaat doen aan die beurs want jouw doelgroep bezoekt de beurs, of omdat al jouw concullega’s er staan en jij niet mag ontbreken, of je schrijft je in omdat je dit al 10 jaar doet en er altijd staat.

Hier begint al de eerste stap waar IvdZ Business Support jou kan ondersteunen. Waarom sta je juist op die ene beurs? Met welke doelstelling sta je er? En heb je al eens gekeken naar welke opties er nog meer zijn voor jouw onderneming? Door samen kritisch te kijken naar je deelname kun je meteen resultaat bereiken.

Voorbereiding

Het inschrijfformulier ligt al weken op je bureau te wachten om verstuurd te worden. En dan moet de stand geregeld worden, de marketing, het standpersoneel moet uitleg krijgen over de beurs en vergeet ook niet het hotel te reserveren en de catering te regelen.

IvdZ Business Support kan jouw onderneming helpen in de voorbereiding van jouw beurs. Het kost veel tijd om dit zelf te doen. Je doet het in de late uurtjes, of een collega krijgt het er ‘even’ bij. Door jarenlange ervaring in de beurzenwereld weet IvdZ Business Support wat erbij komt kijken. Samen behandelen we de checklist die IvdZ Business Support speciaal voor jou heeft gemaakt en de voorbereiding is in handen van een expert.

Uitvoer

Na de voorbereiding staat de beurs dan echt voor de deur. Indien gewenst zorgt IvdZ Business Support ervoor dat je stand compleet ingericht voor jou klaar staat. Je komt op de ochtend van opening aan de op de beurs en we drinken samen een kop koffie, nemen de laatste details door met het standpersoneel en je kunt van start.

Ook tijdens de beurs kan IvdZ Business Support jouw bedrijf met diverse zaken ondersteunen. Graag vertel ik hier meer over in een persoonlijk gesprek.

Nazorg

Na een week lange dagen op de beurs te hebben gestaan is jouw mailbox ontploft en loopt je werk gigantisch achter. Heel vaak belanden de meeste leads in de onderste la van het bureau. ‘Even geen tijd meer voor, doe ik later wel.’ Maar juist net na de beurs, als het ijzer heet is, moet het gesmeden worden! Uit onderzoek is gebleken dat ruim 78% koopt bij het eerste bedrijf dat reageert. Dit kan een omzetgroei van 400% opleveren! Het is daarom ontzettend belangrijk dat er een snelle follow-up volgt.

IvdZ Business Support helpt jouw onderneming met de nazorg. Er zijn heel veel mogelijkheden die ik graag met je bespreek.