Er zijn heel veel bijeenkomsten die je ‘even’ regelt, maar waar stiekem best veel tijd in gaat zitten. Denk maar aan die afspraak waar vijf bedrijven gelijktijdig (digitaal) aanwezig zijn, een vergadering in dat ene druk bezette meetingcenter, de heisessie, workshop of table top sessie.

 

Voorbereiding

Agenda’s checken, uitnodigingen versturen, mailings regelen, heel veel taken in de voorbereiding kun je overlaten aan een expert die alles tot in de puntjes regelt. Samen kijken we naar wat je zelf doet, waar IvdZ Business Support mee kan helpen en op deze manier wordt de bijeenkomst met super veel positieve energie voorbereid.

 

Uitvoer

Door de goede voorbereiding focus jij je op de bijeenkomst zelf. Uiteraard staat IvdZ Business Support je tijdens de bijeenkomst digitaal of live bij voor alle laatste regelzaken. Heb je andere zaken waar je tijdens de uitvoer tegen aan loopt? Laat het weten en we kijken samen naar de mogelijkheden.

 

Nazorg

Na de bijeenkomst is het belangrijk om een snelle, correcte nazorg te leveren. Stond er in de notulen een actie voor je? Zou je een bedrijf nog extra nabellen? Wil je nog een mailing sturen of een aantal zaken posten op social media? IvdZ Business Support is jouw sparringspartner en stok achter de deur. Agenda beheer, reminders, actie uitvoer, samen komen we komen er zeker uit.