Als enthousiaste trainer ben je het meest in je element als je voor de groep staat. Mensen iets leren, inspireren of uitdagen. Die datum dat de training plaatsvindt staat met een groot uitroepteken in je agenda. Maar nu het steeds dichterbij komt, moet er toch nog wel het een en ander ‘even’ geregeld worden. Klinkt dit bekend?

 

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk, is een vaak gehoord gezegde. Er moet een locatie vast gelegd worden, deelnemers uitgenodigd worden, inschrijvingen verwerkt worden, nieuwsbrieven verstuurd worden, social media berichten verspreid worden, wellicht een (tijdelijke) website gemaakt worden. En dan staat de AV, catering en techniek nog op je lijst… kortom erĀ moet veel geregeld worden.

Je hoeft het niet alleen te doen. Samen kijken we waar IvdZ Business Support jou kan ondersteunen, teamwork makes the dream work.

 

Uitvoer

Het uitroepteken in je agenda is vandaag. Werkt alle techniek, is er iemand voor de registratie, staat de lunch op tijd klaar? Er zijn op de dag zelf nog veel organisatorische zaken die jou energie kosten. Door dit uit handen te geven kun jij je compleet focussen op de deelnemers en je training.

 

Nazorg

De training zit erop, alles is goed verlopen en de deelnemers waren enthousiast. Klaar?! Nee, nu is het juist het moment om een enthousiaste post op social media te plaatsen, mooie nieuwsbrief te versturen, een onverwachte attentie, een belletje, er zijn heel veel mogelijkheden om met de deelnemers ook na de training in contact te blijven. IvdZ Business Support neemt dit graag uit handen, zodat jij verder kunt werken aan de volgende training.